About Us (Netherlands)

Welkom in Dun Loaghaire Marina, uw toegangspoort tot Dublin’s fair city!

De haven bevindt zich in de historische dokken van Dun Loaghaire, aan de zuidkust van de Baai van Dublin. De haven werd voltooid in 1859 en was oorspronkelijk bedoeld als schuilplaats voor zeelieden. Dun Laoghaire Marina opende zijn deuren op St Patricks Day, 17 maart, in 2001. Sindsdien is het succes van de haven alleen maar toegenomen en steeg de capaciteit tot 820 schepen. De haven is 24 uur per dag toegankelijk via het water voor schepen met een diepte tot 4 meter. Onze ligplaatsen zijn geschikt voor vaartuigen van 6 tot 460 meter lang, met een maximumgewicht van 240 ton.

Dun Laoghaire ligt op korte afstand van het stadscentrum van Dublin. Treinen en bussen naar de stad stoppen recht voor de haveningang. Bovendien is er een directe verbinding tussen Dun Loaghaire en Dublin Airport, met een reistijd van slechts 45 minuten.

Het stadje Dun Loaghaire zelf heeft ook alles om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Twee uitgebreide winkelcentra, banken, pubs, restaurants, watersportwinkels en een bioscoop, allemaal op wandelafstand van de haven!

Dun Loaghaire Marina is een haven met een Five Gold Anchor rating en heeft alles wat u verwacht in een kwaliteitshaven. Maar onze grootste troef is ons vriendelijk en bekwaam personeel. Zij staan altijd klaar om u te helpen!

Aan alle schippers en hun gezelschap bieden wij graag het traditionele Ierse welkom van de céad míle fáilte aan: honderd duizend keer welkom, in Dun Loaghaire Marina!

inglTS  FrancijaTS  norskTS  nedTS

Contact us to find out more