About Us (Norsk)

Velkommen til Dun Laoghaire Marina, inngangsporten til Dublins fagre by!

Marinaen ligger i den historiske havnen til Dun Laoghaire som er på sydbredden av Dublin bukten.Havnen ble fullført i 1859 og var opprinnelig ment som en nødhavn. Dun Laoghaire Marina åpnet for båtfolk på St Patricks Day,17. Mars 2001.
Siden den gang har marinaen vokst både i omdømme og størrelse og har nå plass til 820 båter. Marinaen har 24 timer adgang og kan ta imot båter opp til en dybde på 4 meter. Vi har kaiplass som passer til båter med lengde fra 6m og helt opp til 46m og med maks størrelse på 240 tonn.

Tettstedet Dun Laoghaire ligger beleiligt til med kort avstand til sentrum av Dublin. Der er både tog og bussforbindelser til Dublin like foran marinaen.

I tillegg kan en ta direkte buss herfra til Dublin flyplass på en så kort tid som 45minutter.
Tettstedet Dun Laoghaire har alt du trenger til å gjøre oppholdet hyggeligt problemfritt.Innen mindre enn 5 minutters gange fra marinaen finner du 2 kjøpesenter så vel som skipshandel,banker,restauranter og ikke å forglemme en rekke puber samt en multisene kino.

Dun Laoghaire Marina er klassifisert som en “Five Golden Anchors” marina og har alt som du kan forvente fra marina med en slik høy standard.Men det som du kanskje vil sette størst pris på er vår vennlige og kyndige stab som alltid er klar til å gi deg en hånd under ditt opphold her.

Med dette vil vi ønske alle skippere og mannskap en tradisjonell Irsk hilsen med “cead mile failte”,hundre tusen velkommen, til Dun Laoghaire Marina.

inglTS  FrancijaTS  norskTS  nedTS

Contact us to find out more